Je probeert zo goed mogelijk de uitdagingen van het Leven aan te gaan.

Maar soms … is het net iets te veel en heb je een steun, een troost, een duwtje in de rug nodig om de teugels van je leven weer in handen te nemen.

Elk klein of groot drama,
Elk klein of groot trauma,
Elke ziekte, depressie of burn-out,
is een gelegenheid om te groeien in inzicht, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, liefde, mededogen, vrede, en innerlijke rust.

Ik begeleid je om terug vertrouwen te hebben in het Leven en in jezelf ;
Om te rouwen ;
Om je uitdagingen vanuit een andere invalshoek te bekijken ;
Om een breder perspectief en inzicht te krijgen in je familiale geschiedenis en je voorouders ;
Om innerlijke rust te ervaren, zodat je het Leven vanuit je kracht kunt aanschouwen, aanvaarden en met vreugde beleven.

Je ontwikkelt zelfkennis, zelfvertrouwen en innerlijke kracht.
Je vindt meer rust en je komt (terug) in de flow van je eigen leven.

Ik kijk er naar uit om je binnenkort te ontmoeten en een stukje weg met jou te bewandelen, hoe hobbelig en moeilijk die ook is.

En … al kan je het nu nog niet zien, vergeet niet: na regen komt zonneschijn.  Altijd.

Marleen 

Pin It
Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust.
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar!