Het kind in mij
Waar is het gebleven
Het kind dat zonder zorgen stond in het leven
Ik zoek haar vaak

 

 

 

Elk jaar opnieuw neem ik goede voornemens voor het komend jaar.

Jij ook?

Wij zijn niet alleen.

86.70% van de Belgen maken traditiegetrouw goede voornemens bij de aanvang van een nieuw jaar.

 

Wij zouden graag het volgend thema willen aansnijden: de leerling.

De goddelijke leerling is iemand die de weg volgt die zijn hart en zijn ziel hem aansporen te volgen.

 

Jaren geleden kwam ik in aanraking met Reiki en heb zelf aan den lijve ondervonden wat het betekent om zich te laten ondersteunen door Reiki-behandelingen.

Het is een manier om mensen en dieren te helen.

 

 

Ik schrijf niet zo dikwijls over mezelf, maar deze maand doe ik een uitzondering op de regel.

Mensen die mij kennen weten dat ik niet zo gauw woedend word, maar een paar weken geleden verkeerde ik in een tomeloze woede.

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust.
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar!

Easy Facebook Like Button