Ik hoor weleens mensen zeggen:

“Marleen, ik ben bang om contact te leggen met mijn voorouders.”

Of

“Mijn vader was zo’n k****k.
Ik word meer en meer geconfronteerd met mannen die mij aan hem doen denken.  F*ck.

Ik weet dat ik een sessie voorouderlijke healing nodig heb, maar ik voel weerstand: ik ben bang.”

 

Ik begrijp dat je weerstand voelt voor een voorouderlijke healing.

In sommige gevallen is het aan te raden om met baby-pasjes vooruit te gaan.

In veel andere gevallen is het omdat voorouderlijke healing nog weinig bekend is, en wat onbekend is, is onbemind.

 

 

Je hebt Voorouders en voorouders

De meeste mensen met wie ik over voorouderlijke heling praat, denken aan hun ouders, hun grootouders en misschien ook aan hun overgrootouders indien ze hen gekend hebben.

Wanneer we over voorouders hebben, hebben we over ál de mensen die jou voorgegaan zeggen.  Dus ook al diegenen die jij in dit leven nooit gekend hebt.
Je kan de lijn trekken tot bij de mensen die nog in de grotten leefden!

Jullie kennen elkaar op zielenniveau.

Sommige van je voorouders zijn in het Licht, en dan spreken we van je Voorouders (hoofdletter V).

Sommige van je voorouders zijn nog dicht bij de Aarde, en worstelen op hun weg naar het Licht.
Dan hebben we het over je voorouders (kleine v).

Het zijn de voorouders die nog niet in het Licht staan, die jouw hulp nodig hebben.

 

 

Waarom moeten wij onze voorouders helpen?

Onze voorouders die nog geen zielenrust gevonden hebben, kunnen zichzelf niet helen.  Om te kunnen helen, moet je een lichaam hebben.

Daarom worden emotionele- en psychische pijnen, trauma’s en overtuigingen doorgegeven van de ene generatie op de volgende generatie totdat een afstammeling zegt: “En nu is het genoeg!” en de wonden gaat helen.

Ik neem een extreem voorbeeld: incest.

De oorzaak van de seksuele afwijking die een vader duwt om incest te plegen, ligt gewoonlijk niet bij hem, maar bij vele generaties vóór hem.

Bij voorouderlijke healing merk je dat de voorouder bij wie de pijn ontstond, heel ver in het verleden ligt, en niets met incest te maken heeft.

Doordat die oorspronkelijke wonde nooit geheeld werd, is die groter en groter geworden naarmate die doorgeschoven werd van generatie op generatie, tot iemand die afschuwelijke, fatale daad pleegt, dat nooit of te nimmer goed te praten is.

Wanneer de voorouder bij wie de wonde ontstond, geheeld wordt via voorouderlijke healing, vindt er een energetische verschuiving plaats doorheen al de generaties tussen jouw voorouder en jezelf.  

Wanneer de wonde volledig geheeld is, zullen je nakomelingen die situatie nooit meemaken noch als dader, noch als slachtoffer.

Wanneer de voorouderlijke healing is gedaan en dat de mensen de energetische verschuiving hebben ervaren, kijken ze mij allemaal aan met verwondering en ontroering.  Er daalt altijd een moment van ingetogenheid in de praktijkruimte voor het wonder dat plaats vond.

 

 

Voorouders in het Licht

Onze Voorouders die in het Licht zijn, zijn er om ons te helpen ; te steunen ; om ons raad te geven ; om kennis en wijsheid met ons te delen.  Zij weten wat het is om als mens op Aarde te leven.  Zij begrijpen onze beproevingen, onze verlangens, onze angsten, onze liefdes, zij weten hoe het voelt om onrechtvaardig behandeld te worden, … omdat zij dat allemaal hebben meegemaakt.

We mogen niet vergeten dat we veel meer Voorouders hebben die in het Licht zijn, dan voorouders die voor ons een uitdaging zijn.

Ja, onze voorouders van wie we pijnen/uitdagingen hebben geërfd, helpen ons in ons groeiproces, net zoals wij hen helpen als we hen helen.
Het is een wederzijdse dienst die we elkaar verlenen.

Want uiteindelijk, wat willen onze V-voorouders?
Zij willen dat hun nakomelingen -wij dus- gelukkig zijn, vooruitstrevend zijn, en een vervullend leven leiden.

 

 

Bang of niet bang

Je hoeft niet bang te zijn van je V-voorouders, niettemin ik begrijp heel goed dat je een weerstand voelt of ronduit bang bent.

Maar weet dat:

  je meer Voorouders hebt die in het Licht zijn dan gekwelde voorouders

  je kunt rekenen op de steun en de bescherming van je Voorouders - ook tijdens het healingsproces

  bij een voorouderlijke healing, we met kleine stapjes vooruit gaan waardoor je gaandeweg meer en meer vertrouwen krijgt in heel het proces.

 

Je hebt nood aan een voorouderlijke healing?

Maak een afspraak via deze link of bel me op het nr 0472 571 449

 

Lees ook:

Je voorouders: de missing link

3 Dingen die je moet weten na de zelfdoding van een dierbare, zodat jij terug van je leven kunt genieten zonder schuldgevoelens

 

Workshop: Maak van je voorouders je bondgenoten

 

In dit gratis e-Book, "Ken de waarheid over je voorouders, waardoor je leven soepel verloopt", lees je:

  wie je voorouders zijn
  waarom het belangrijk is om hen te erkennen
  waarom zij jou nodig hebben
  waarom heb jij hen nodig

En natuurlijk ook, wat kan jij doen om de energieblokkade die in jouw familie is, en die jou belet om een gemakkelijk en gelukkig leven te leiden, te deblokkeren zodat de vrij gekomen energie beschikbaar is voor jou.

Ja, ik wil dit gratis e-boek!

 

 

Is dit artikel interessant?
Mag ik je vragen om het door te sturen naar familie, vrienden, buren en kennissen?
En/of plaats een dikke duim hieronder
Dankjewel!laughing

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)