21 september 2022

 

Tijdens de opleiding "De nieuwe chakra-uitbouw van de 5D mens", beginnen we met de basis: het wortelchakra.

In het theoretisch gedeelte van de les over de thema's van het wortelchakra geef ik uiteraard ook voorbeelden.  Het zijn voorbeelden van situaties die iedereen de afgelopen jaren mee geconfronteerd wordt.  Ik leg het zo meteen uit.

 

Het thema van het wortelchakra is overleven

Drie jaar geleden zei men ons dat er een killer virus vanuit China rondzwierf die onze overlevingskans in groot gevaar bracht.  Mensen raakten hierdoor in paniek.

 

 

Het thema van het wortelchakra is ik ben veilig in mijn lichaam

Daarna werd ons gezegd dat ons lichaam dit virus niet kan overwinnen.  Met andere woorden je lichaam laat je in de steek en dus is je lichaam geen veilige plek.  Om je overlevingskansen te verhogen, zo zegt men ons, moet je je laten vaccineren.

 

 

Het thema van het wortelchakra is loyaliteit naar je familie

Dan werd er op je gevoel van loyaliteit naar je gezin en familie ingespeeld door te zeggen dat je je moet laten vaccineren voor de veiligheid van je (groot)ouders.  De verbinding met de familie, die primordiaal is voor het welzijn van ieder mens, werd in vele gevallen verbroken.  Dit is rampzalig omdat je familie je basis is: het is je steun, het is je fundament in het leven.

 

 

Het thema van het wortelchakra is loyaliteit naar je volk en land

We zijn de slogan "1 ploeg, 11 miljoen - allemaal samen" niet vergeten.  Sterker inspelen op je gevoel van loyaliteit naar je volk en land toe, kan haast niet.

 

 

Aardse lessen van dit chakra

Eén van de aardse lessen van het wortelchakra is je losmaken van een loyaliteit wanneer die je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in gevaar brengt.

 

Interessant, niet?

We kunnen terecht zeggen dat dit nu een schoolvoorbeeld is in de leer van de chakra's !

 

 

Tips om je te gronden

Je wortelchakra wordt de komende tijd nog verder uitgedaagd : energieprijzen die onbetaalbaar zijn, lege rekken in de winkels (merk op dat de basis producten zoals groenten en fruit wel overvloedig te koop staan), het klimaat, de oorlog, ...

Laat je niet van je stuk brengen.  Je kunt er zelf voor zorgen dat je je gronding niet verliest, door bijvoorbeeld dit te doen:

   Dansen op Afrikaanse muziek waarbij drums worden bespeeld

  Stampen met je voeten

  Ga op blote voeten in het gras stappen

  Een wandeling in volle natuur brengt gronding en rust

 

 

Wil je erbij zijn?

Op 22 oktober 2023 start een nieuwe groep met de jaaropleiding De nieuwe chakra uitbouw van de 5D-mens: de weg naar verlichting  

Wil je erbij zijn?  Schrijf je hier in voor de jaaropleiding

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)