17 juli 2020

 

 

De waanzin raast door de wereld.

De angst en de stress wegen loodzwaar in de lucht.

Het is mijn taak als healer en sjamaan om je te wijzen op een aantal zaken die je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in het gedrang brengen.

  

 

Veel vrouwen maken zich zorgen over de daling van hun levenskwaliteit tijdens en na hun menopauze.

2 op 3 vrouwen denken dat de menopauze gepaard gaat met een verlies aan zelfvertrouwen (68%), met onbegrip van collega's (61%) en met fysieke verzwakking (84%).

Zijn die zorgen wel terecht?

Ademhaling

 

Jong uitzien en gezond zijn: dat willen we, denk ik, allemaal. Natuurlijk zijn er verschillende faktoren die een rol spelen in het jonger uitzien dan je leeftijd en je gezondheid.

 

Lijd jij ook aan slapeloosheid? Weet dat je niet de enige bent. Zelf heb ik er jaren aan geleden. Als kind al. Maar geen paniek, je kan wel degelijk iets aan doen zonder dat jij je toevlucht moet zoeken in slaappillen voor de rest van je leven.

 

De mens is een emotioneel wezen dat ongeveer uit 80% water bestaat en daarom is het van cruciaal belang dat het evenwicht in je waterhuishouding behouden wordt. Je gezondheid, zowel fysiek als mentaal, en je schoonheid worden beïnvloed door je relatie tot het water. 

Easy Facebook Like Button