Een labyrint heeft iets magisch.  Het is een oeroud archetypisch symbool dat al millennia over de hele wereld gevonden wordt. In vele culturen wordt het labyrint gezien als een weergave van je levensweg. 

Wanneer we een heilige plaats of een krachtplek bezoeken met een open hart, is het mogelijk om ons te verbinden met onze aangeboren kennis en met onze waardering voor de Goddelijke Aanwezigheid op die plaats.  Mensen voelen zich het hele jaar door aangetrokken tot een labyrint vanwege de diepe vrede die ze daar ervaren.

Het bewandelen van een labyrint helpt je om inzichten en antwoorden te krijgen op je vragen.  Het is niet alleen het labyrint dat belangrijk is.  De omgeving is eveneens belangrijk.  De omgeving kan je signalen geven waardoor je een "aha" moment kunt hebben.  Het zal zich op termijn uiten in anders denken, voelen en aanvoelen.  De veranderingen vinden op een heel natuurlijke en geleidelijke manier plaats.

Het labyrint waar ik je naartoe breng, is geplaatst op de leylijnen die door de Aarde lopen.  In vroegere tijden werden de leylijnen, "drakenpaden" genoemd.  M.a.w. dit labyrint is heel krachtig en zal je ritueel ondersteunen.

Wanneer je uit het labyrint wandelt, ga je in stilte je inzicht verankeren in een voorwerp dat je intuïtief versiert.  Ik breng het materiaal mee, maar voel je vrij om zelf ook versiermateriaal mee te brengen als je dit wenst.

Nadat iedereen gedaan heeft, is er gelegenheid tot het delen van inzichten en ervaringen.

Wanneer er nog tijd over is, kunnen diegenen die het nog willen een korte wandeling maken in de omgeving van het labyrint.  De wandeling is vrijblijvend.

 

 

Praktisch

Wanneer: 25/6 (nog 3 plaatsen vrij) ; 21/8

Tijd: 14u tot iedereen het labyrint bewandeld heeft en zijn anker gemaakt heeft

Meebrengen:
* 1 handdoek voor het geval je het labyrint op blote voeten bewandelt
* 1 stranddoek
* 1 fles water
* aangepast kledij (ook voor als het licht regent)
* pen en papier

Jouw investering: € 36 (cash ter plaatse te betalen vóór aanvang van het ritueel)

Inschrijven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De plaats van de afspraak zal bij de inschrijving medegedeeld worden

 

 

Easy Facebook Like Button