De workshop is geannuleerd vanwege de nieuwe C-maatregels

 

Tijdens een Ademcirkel Rebirthing (= Verbonden Ademen) transformeer je al de belemmerende emoties die jou beletten om je vrij te voelen en een klare kijk te hebben.

Het helpt je om je longen te versterken, je te bevrijden van angsten, frustraties, ergernissen, stress, verdriet en het versterkt bovendien je immuunsysteem.

Rebirthing is een zeer helende en krachtige manier om via ademhaling je lichaam en geest volledig te resetten.

Je voelt je als het ware herboren!

Na deze sessie is er tijd en ruimte voor een uitwisseling.

 

 

Wanneer

In 2022 .....

Tijd: van 20 tot 21:30 uur

Waar: Praktijk Go for Healing - Honsdonkstraat 11, Tremelo

Meebrengen: (yoga)mat, 2 dekens, een kussen

Kledij: losse kledij waarin je vrij kunt ademen

Prijs: € 25 per een losse sessie

Inschrijven: stuur mij een e-mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met vermelding van je deelname + datum.  De Ademcirkel wordt ter plaatse cash betaald.

 

 

PS: Indien het weer het toelaat, zullen we de Ademcirkel in de wei houden. Dat zal op het moment zelf bepaald worden. Neem dan ook een groot plastic mee om onder je mat te leggen zodat de vochtigheid van de grond niet door je mat dringt

 

PSS: Deze sessies zijn niet aangewezen voor

   Mensen met een glaucoom
  Mensen die cardio-vasculaire problemen hebben
  Zwangere vrouwen

 

 

Getuigenis

Getuigenis

Hoi Marleen, bedankt voor de fijne sessie gisteren. Ik voel me als herboren vandaag en geslapen als een Roosje! Ik ben al wat vrienden aan het warm maken voor de volgende sessie 🙏❤️
Getuigenis

Getuigenis

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Ik heb verschillende chronische ziektes. Alle gewrichten en pezen zijn ontstoken en doen al jaren pijn. Ik ben bij Go for Healing gegaan voor een behandeling met de ACE MEF Jet. Na de behandeling voelde ik mij goed. 's Anderendaags had ik meer pijn, maar de dag daarop was 80% van mijn pijn weg! Verbluffend! (Merksem)
Getuigenis

Getuigenis