MED BEDS? Het bestaat ook in België!

Hier kan je gebruik maken van deze technologie om jezelf te helen!

 

Via deze behandeling wordt jouw energieveld opgeladen en verbonden met de hoogste frequentievelden, de Allesomvattende Bron.

Deze behandeling stimuleert je eigen zelfhelende vermogen waardoor je volledig ontspant, je in je eigen kracht staat, en je herstelt je fysieke, emotionele en mentale balans.  Nadat jij je balans terug gevonden hebt, worden je fysieke, emotionele, mentale en spirituele vermogens verder bevorderd totdat je terug bent bij je oorspronkelijke blauwdruk.  Je wordt weer je échte zelf, ontdaan van alle blokkerende persoonlijkheidskenmerken die je leven en je gezondheid verstoren.

De weg naar totale gezondheid ligt open: een ware transformatie van angst naar liefde, van pijn naar vreugde.

 

 

Is je lichaam uit balans?

Onevenwichtigheden en stress treden op als gevolg van interne en externe factoren.
In normale omstandigheden kan je lichaam zich ontspannen en zichzelf perfect herstellen.  Maar als het lichaam zozeer uitgeput geraakt, lukt het niet meer voor je lichaam om zich op een natuurlijke wijze te herstellen.

Disbalans → Stress → Aanhoudende Stress → Ziekte → Chronische Ziekte

 

 

Wat doet de ACE MEF Jet?

De ACE MEF Jet is een klein toestel dat scalaire golven uitstuurt.  Scalaire golven, kwantumvelden, longitudinale golven, tachyonenveld, non-hertziaanse veld, of Teslagolven.  Allemaal benamingen om hetzelfde te benoemen. 

Scalaire golven zijn twee tegengestelde ruimtelijke golven die in het tijdsdomein niet te meten zijn, waardoor men dan spreekt van het nulpunt.

Een paar eigenschappen van scalaire golven zijn:

  ze brengen energetische veranderingen al zenden ze geen energie door

  ze zijn 109x sneller dan de lichtsnelheid

  ze bestaan in alles wat er bestaat: steen, planten, mens, dier, universa, enz.

 

De kracht van de ACE MEF Jet is dat er op de scalaire golven die het voortbrengt, het Allesomvattende Bewustzijn er op werd "geplakt". Hierdoor kan de heling plaatsvinden tot op het celniveau en het DNA niveau in je lichaam.

Hierdoor krijgt je lichaam de kans om los te laten wat niet overeenkomt met zijn meest natuurlijke staat van gezondheid en heelheid.

Al de blokkades in je wezen worden op alle niveau's zijnde lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel, opgeheven.

M.a.w. met de ACE MEF Jet krijg je een holistische behandeling.

(Meer uitleg over de ACE MEF JET vind je onderaan)

 

 

De ACE MEF JET helpt om

  alle cellen van het lichaam naar een optimale gezondheidstoestand te brengen

  het zelfgenezend en regenererend vermogen van het lichaam te activeren door deprogrammering

  de bronenergie te activeren die in alles en iedereen aanwezig is

  de hoog geladen plasmagolven te genereren die door onze cellen tot op DNA niveau opladen en onze geest versterken

  onze cellen te verjongen (de telomeren worden langer)

  ons verborgen potentieel te ontplooien en zo onze ongebruikte zintuigen te activeren

  onze gevoeligheid voor subtiele energie te verhogen

  de elementen, het leven, mensen, dieren, planten, kristallen, ALLES naar het hoogste niveau van bewustzijn te brengen

 

 

Mijn ervaring

Dit is iets dat je dient te ervaren.

De eerste keer dat ik zelf met de ACE MEF Jet in aanraking kwam, was het puur uit nieuwsgierigheid.  Bij de 1ste sessie, ervaarde ik een heling op mijn botstructuur: wervels en discussen die versleten waren, botten die ik ooit gebroken had, ...

Bij de 2de sessie kreeg ik een heling op mijn rechter heup die al maanden pijnlijk was.

Ik was zo verbaasd van het resultaat, dat ik er helemaal enthousiast van werd, en dit met je wil delen.  Want jij hebt ook het recht om in de best mogelijk gezond lichaam te leven.

Het is gemakkelijker om een fijn leven te hebben wanneer je lichaam gezond is.
Het is gemakkelijker om aan je bewustzijnsgroei te werken wanneer je lichaam meewilt.

Lichamelijke pijn en moeilijkheden weerspiegelen altijd innerlijke conflicten, pijnen en angsten.  Eenmaal dat je lichaam begint zich te herstellen, dankzij de ACE MEF Jet, zullen we ook aandacht geven aan je emotionele en mentale pijnen.

Deze drie aspecten: fysiek, emotioneel en mentaal worden tegelijkertijd en in harmonie aangepakt.  Op deze manier voltrekt je genezing zich veel evenwichtiger dan wanneer je je op slechts één aspect van jezelf richt.

 

Let op deze sessies zijn niet aangewezen voor mensen met een pacemaker!

 

 

Interesse?

De sessies zijn altijd op afspraak

Adres van de praktijk: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

Prijs individueel: de eerste behandeling met intake gesprek + opstellen kaart + Jet = 112 €
– vervolgbehandeling = 80 €

Prijs voor koppels/ouder-kind: de eerste behandeling met intake gesprek + opstellen kaarten + Jet = 199 €
– vervolgbehandelingen in duo's = 160 €

 

 

PSS:  De Jet kan eveneens ingezet worden om de gezondheid van je huisdier te verbeteren.  Ook voor je huisdier mag je mij contacteren. Andere prijs voor huisdieren.

 

 

MEER UITLEG OVER DE ACE MEF JET EN DE LICHTSTRALEN

ACE = Allesomvattend Bewustzijn - Bewustzijn - Energie

MEF = Manifestatie - Verrijking - Vervulling

We gebruiken tools die door de lichtkrachten werden doorgegeven aan Dr. Ramesh om de mensheid te helpen evolueren.  
Zo geraak je sneller doorheen de aardse "lessen" of zieleprogramma's die jouw ziel heeft gekozen.

De Jet en alle andere tools zijn creaties van Dr. S. K. Ramesh die ik kan toepassen om het licht van mensen te helpen ontbranden, te helpen "wakker" maken, te helpen ont-mantelen.  Want wij mensen hebben veel sluiers die ons goddelijk zijn onderdrukken.

Dr. Ramesh kreeg tijdens zijn coma de opdracht door om op Aarde een ruimte te laten maken waar de Bron wordt nagebootst (geen menselijk tussenkomst, geen geluid, licht, lucht, ... NIETS).

Alle voorwerpen die in die ruimte gelegd zijn geweest zijn doordrongen door het Allesomvattende Bewustzijn, het allerhoogste bewustzijn.  Breng je mensen (of dieren) daarmee in contact, dan evolueren ze naar hun hoogste bedoeling.

De scalaire golven, geladen met het allerhoogste bewustzijn, gaan door alles heen en zelfs tot heel ver in het multiversum.  Daarom kan iedereen die op afstand afgestemd is , het ook voelen.

Wanneer je tijdens de jet sessie niets voelde, betekent niet dat het niet werkte.  Het betekent alleen maar dat je het contact met je lichaam wat verloren bent.

 

Dit toestel ioniseert de ruimte waar het zich bevindt.  Daardoor wordt de uitstraling bevorderd van de natuurlijk bestaande scalaire golven die in alle elementen aanwezig zijn.  Tegelijkertijd helpt het de bioactieve plasmavelden van levende systemen te versterken waardoor het regenerend vermogen van alle lichaamscellen wordt bevorderd.  Bovendien draagt de Jet bij aan het herstructureren van het water.

We stellen vast dat de ACE MEF Jet alle levende organismen, planten, dieren, mensen, enz. op alle niveaus verrijkt, optimaliseert en harmoniseert.  Dit wil zeggen dat de Jet over het vermogen beschikt om het celgeheugen om te keren en op die manier kan bijdragen tot cel verjonging.

Het ACE MEF Jet werkt ook op afstand tot zelfs aan het einde van het multiversum!

Terwijl je bij de Jet ligt, worden alle je cellen opnieuw naar een gezonde toestand gebracht door jouw zelfgenezend vermogen op een natuurlijke manier te stimuleren.  Hierdoor kan je lichaam makkelijker loslaten wat er ooit aan blokkades is gecreëerd en wat niet overeenkomt met je oorspronkelijke blauwdruk.
Zoals in al mijn manier van werken, je hoeft hier ook niet alle oorzaken van vastgehouden conflicten bewust te kennen.

 

 

Wat zijn de voordelen van scalaire golven?

Scalaire golven is de wiskundige naam die gegeven wordt aan de longitudinale golven die door Nicolas Tesla werden gebruikt in vele van zijn uitvindingen. Jammer genoeg voor de mensheid, werden tal van zijn uitvindingen "vergeten" gedurende deze laatste 100 jaar!

Scalaire golven zijn krachtige non-Herz energiegolven die 109x sneller zijn dan het licht.

  scalaire golven bewegen in alle richtingen

  scalaire golven bevatten energie die pulseert zoals het pompen van het hart

  scalaire golven bewegen sneller dan het licht

  op deze scalaire golven worden triggers gezet én getransporteerd om ACE in levende wezens te activeren.

Dit is de meerwaarde van onze ACE MEF Jet!

 

De Jet zorgt voor een verhoogd potentieel in elk van ons, zoals wanneer we dit doen door onze meditaties en ademhalingsoefeningen.

Ze kunnen gebruikt worden om een persoon, maar ook een hele gemeenschap te helen.  Ze kunnen van de ene kant naar de andere kant door de Aarde reizen zonder aan kracht te verliezen.

Wanneer je je 100% ACE potentieel hebt bereikt en kunt behouden, wordt je zelf een scalaire golf generator waardoor je aanwezigheid alleen al een helend effect heeft op je omgeving.  Dit wisten de oude yogi's ook.  Daarom word er in de yoga gezegd dat alleen al de aanwezigheid van een grote guru, de leerling heelt en diens potentieel verhoogd.

 

 

Dr. Vlail Kaznacheyev heeft aangetoond dat wanneer er een voortdurend geordende substructuur van buitenaf toegevoegd wordt in het potentieel van de cel, zal het potentieel van de cel geleidelijk aan zich "opladen" met dat patroon.  M.a.w. wordt in dit geval het elektromagnetisch veld van het ziekteproces teruggedraaid in de tijd, waardoor er heling plaatst vindt.

Het resulteert in wat de mensen ervaren bij het gebruik van ACE MEF Jet.
Dit is wat ook gebeurt bij het gebruiken van de tools die Dr. Ramesh ontworpen heeft en die in de praktijk Go for Healing gebruikt worden. 

Het helingsysteem in ons lichaam is een cellulair regeneratiesysteem.  Elke cel heeft een ingebouwd herstel- en onderhoudssysteem.  Dit systeem gebruikt scalaire golven én elektromagnetische golven.

De Jet gaat, tegelijk met het ioniseren van de ruimte, de scalaire golven én de elektromagnetische golven van alle elementen in de kamer activeren.  Zowel levende als niet-levende elementen in de ruimte worden geactiveerd.  De Jet gebruikt deze golven om beschadigde cellen, organen en weefsels te herstellen.  Elke cel wordt in de tijd teruggebracht naar de staat van oorspronkelijke gezondheid (= blauwdruk).

 

 

Easy Facebook Like Button