Even if you are broken,

you still can be a piece of art in another form

 

  

Ben jij bijvoorbeeld moe om jezelf voorbij te lopen of misschien steeds in de weer te zijn voor anderen?

Je in allerlei bochten te plooien om toch maar te voldoen aan de vele verwachtingen die aan jou gesteld worden?

Heb je het gevoel dat je gaandeweg jezelf verloren bent?

Dat je je deel aan o.a. verdriet, schuldgevoelens, schaamte, boosheid, angsten, vermoeidheid en pijn wel hebt gehad?

Je gedachten staan nooit stil?

Dat je erg veel stress hebt, je ongelukkig voelt, fysiek ongemakkelijk en ja, je zelfs ziek voelt?

Je leeft met een trauma die je belet om verder te gaan met je leven.

Heb je o.a. het idee dat je “vast zit” en/of het lastig hebt met het hoge ritme in de wereld?

 

Hoe zou je leven er uit zien zonder emotionele pijnen?

Wat zou je doen moest je genoeg zelfvertrouwen hebben?

Hoe zou het zijn voor jou om rust in je hoofd en je hart te ervaren?

Stel je voor dat je genoeg moed en zelfvertrouwen hebt om er voor te gaan waar je hart echt naar verlangt.

 

 

Je hebt het recht om

  te kunnen vertrouwen in je eigen waarden en in je eigen groeimogelijkheden,

  met zelfvertrouwen het leven te creëren dat het best bij je noden past,

  in vrijheid je intuïtie te volgen en jezelf creatief te uiten,

  ontspannen door het leven te wandelen,

  gelukkig te zijn!

 

Gezond zijn is meer dan “niet ziek” zijn.  Het is zorgen dat de energie in en rond je lichaam goed stroomt, zodat “gezond-zijn” ook “wel-zijn” wordt.

Dit kan door het evenwicht te herstellen in je totale zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat je met zelfvertrouwen vorm geeft aan je leven, in vrijheid je intuïtie volgt en vanuit je kracht, je hart en je ziel leeft.

Soms heb je hulp nodig bij het herstellen van “gezond zijn” ; om het proces van zelfvertrouwen en groei tot welzijn en geluk op gang te brengen ; of misschien om een nieuwe input te geven aan je persoonlijke groei. 

 

 

Praktisch

Aan de hand van ademwerk & rebirthing, helende meditaties/visualisaties, chakra & meridianen healing, creatieve therapie, leid ik je stap voor stap, in alle veiligheid en op je eigen tempo, doorheen de verschillende stadia van je healingsproces.

Indien je in de mogelijkheid bent, kan je thuis aan de slag met de oefeningen die je tijdens de sessies leert.

Voor alles sessies gelieve loszittende kledij te dragen.

Wanneer: op afspraak 

Locatie: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

Bijdrage: € 75

 

1 Reiki sessie van 1 uur bedraagt € 65

Een Reiki abonnement van 4 sessies kost € 242 ipv € 260

 

Lieve Lezer/es,

Je hebt besloten dat het nu het moment is om hetgeen wat je belemmert om gelukkig te zijn, aan te pakken.

Gefeliciteerd

Want vandaag begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven !

Ja, ik maak een afspraak 

of bel op het nr 0472 571 449

 

Kan je je afspraak niet naleven?   Gelieve mij ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen.

Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren, of niet naar de afspraak komen, wordt het normale tarief in rekening gebracht.

Pin It
Getuigenis

Getuigenis

Na een kankeroperatie staat je leven op z’n kop. Ik besloot om, naast de reguliere behandeling, iets aanvullend, opbouwend te doen, nl. yogatherapie. Marleen zette onmiddellijk de toon: ze wilde naar de oorzaak van de ziekte gaan. Via ademhalings-, relaxatie- en visualisatieoefeningen, kwam ik meer tot rust en ervaarde ik een beter contact met m’n lichaam en innerlijk contact met mezelf. Ik leerde los te laten, te ontspannen en minder te doen, meer te ‘zijn'. Versterkende oefeningen voor het zenuwstelsel en voor de immuniteit, bodyscan, hart-relaxatie, innerlijk conflict meditatie, enz. hielpen mij om binnen- en buitenwereld dichter bijeen te brengen. Er kwam meer evenwicht tussen werk en privé leven. Ik waardeer Marleen omwille van haar ‘down-to-earth’ zijn en haar spontane contact en humor. Ze geeft je een veilig gevoel, ook als er af en toe ‘kleine wondertjes’ gebeuren. Ik kan haar met een gerust hart warm aanbevelen!
Getuigenis

Getuigenis

Op een bepaald punt in ons leven, is het eens nodig om onze rugzak leeg te maken. Ons te verlossen van onze bagage om zo sterker in de toekomst te kunnen staan. Dat moment is er bij mij gekomen door mijn plotse ontslag. Ik had zoveel dromen en onrust en ik moest gewoon weten wat ze te betekenen hadden. Het besef was er dat ik hier iets mee moest aanvangen en lessen uittrekken. Mijn streefdoel was dan ook heel duidelijk: innerlijke rust terug vinden, zelfzekerder worden, krachtiger in het leven komen te staan, en mezelf beter leren kennen en controleren. Mijn verwachtingen hiervoor zijn zeker uitgekomen. Ondertussen ben ik rustiger geworden, gecontroleerder, ik heb meer inzichten verworven, en voel ik me zelfzekerder. Mijn dromen kan ik nu zelf begrijpen, lessen uittrekken en beter plaatsen. Deze vertellen me hoe het nu echt met mij gaat, wat ik voel. Een hele handige tool! De begeleiding verliep heel spontaan en ongedwongen. Ik kon helemaal mezelf zijn en heb nuttige tips gekregen voor bepaalde situaties beter te doorstaan. Ik zou de helingssessies aan iedereen aanraden. Het leert je zoveel en je voelt je veel beter in je vel. Volg steeds je gevoel, wees jezelf, kom op voor jezelf! Voor mij is deze ervaring het beste dat ik voor mezelf ooit heb gedaan. Dank u Marleen! Jij bent een prachtige vrouw die het beste uit de mensen haalt. Ik wens je nog heel veel succes en hoop dat je nog veel mensen mag en kan helpen.