Als je jezelf heelt, heel je de wereld

 

  

Ben jij bijvoorbeeld moe om jezelf voorbij te lopen of misschien steeds in de weer te zijn voor anderen?

Je in allerlei bochten te plooien om toch maar te voldoen aan de vele verwachtingen die aan jou gesteld worden?

Heb je het gevoel dat je gaandeweg jezelf verloren bent?

Dat je je deel aan o.a. verdriet, schuldgevoelens, schaamte, boosheid, angsten, vermoeidheid en pijn wel hebt gehad?

Je gedachten staan nooit stil?

Dat je erg veel stress hebt, je ongelukkig voelt, fysiek ongemakkelijk en ja, je zelfs ziek voelt?

Je leeft met een trauma die je belet om verder te gaan met je leven.

Heb je o.a. het idee dat je “vast zit” en/of het lastig hebt met het hoge ritme in de wereld?

 

Hoe zou je leven er uit zien zonder emotionele pijnen?

Wat zou je doen moest je genoeg zelfvertrouwen hebben?

Hoe zou het zijn voor jou om rust in je hoofd en je hart te ervaren?

Stel je voor dat je genoeg moed en zelfvertrouwen hebt om voor die ene promotie te gaan of om je eigen zaak naar een andere level te brengen?

 

Ik kwam bij Marleen terecht door iemand die zag dat het helemaal niet zo goed met me ging.  Ik geraakte alleen niet door mijn ellende.  

Ik had al bij velen te rade geweest, maar vond niet wat ik nodig had.

In het begin verbaasde het me allemaal een beetje, de manier waarop Marleen met mijn verhaal omging, hoe ze me leerde om sterker te staan, om mezelf te vinden.  Maar na ieder bezoekje aan haar voelde ik me groeien, voelde ik me sterker worden.

Het is ongelooflijk hoe zij in zo'n korte tijd bereikte waar ik al jaren probeer aan te werken.

Ik ben haar immens dankbaar, want zonder haar had ik nooit mijn doel bereikt en kunnen doen wat ik écht wilde!

Het is een heel aparte ervaring maar het brengt zo ongelooflijk veel in beweging.

Mijn dromen zijn geen dromen meer maar worden werkelijkheid.

Ik heb een geweldig iemand leren kennen en kan haar aan iedereen aanbevelen! (Putte) 

 

Gezond zijn is meer dan “niet ziek” zijn.  Het is zorgen dat de energie in en rond je lichaam goed stroomt, zodat “gezond-zijn” ook “wel-zijn” wordt.

Dit kan door het evenwicht te herstellen in je totale zijn: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat je met zelfvertrouwen vorm geeft aan je leven, in vrijheid je intuïtie volgt en vanuit je kracht, je hart en je ziel leeft.

 

 

Je hebt het recht om

  te kunnen vertrouwen in je eigen waarden en in je eigen groeimogelijkheden,

  met zelfvertrouwen het leven te creëren dat het best bij je noden past,

  in vrijheid je intuïtie te volgen en jezelf creatief te uiten,

  ontspannen door het leven te wandelen,

  gelukkig te zijn!

 

Soms heb je hulp nodig bij het herstellen van “gezond zijn” ; om het proces van zelfvertrouwen en groei tot welzijn en geluk op gang te brengen ; of misschien om een nieuwe input te geven aan je persoonlijke groei. 

 

 Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest.  

Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.

Ik ben ‘per toeval’ bij haar gekomen en ze bood mij door haar rustige overkomen en uitstraling meteen een vertrouwd gevoel.  Ik had op dat moment veel onstabiliteit in mijn privéleven en later ook op het werk, waardoor ik alle controle leek te verliezen voor mijn gevoel.  Dat kwam deels ook door mijn eigen bijdrage. 

Door alle oefeningen die we samen hebben uitgevoerd, van praten tot ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie, reiki, creatieve oefeningen heb ik gaandeweg inzichten verkregen en geleerd hoe ik zelf meer invloed kan uitoefenen op alles wat er gebeurd in mijn leven en hoe ik daar het beste mee om kan gaan.

Wat voor mij belangrijk was, is dat Marleen haar behandelingen echt aanpaste aan de noden van mij op dat specifieke moment.  En gezien ik het net als ieder ander vaak heel druk heb, gaf ze me na elke sessie dagelijkse korte oefeningen om thuis uit te voeren.  En als ik momenten had waarop zelfs dat niet lukte, heb ik de intense rebirthing sessies gevolgd, waarbij ik innerlijk echt alles kon ‘loslaten’.

Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’.

Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerdersterkeremotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn.

Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! 
Ik ben je heel dankbaar! (Mechelen)

 

 

Praktisch

Bespaar jezelf gepieker, rondjes draaien, een leeg gevoel, onzekerheid, verdriet, angst en andere pijnlijke emoties.

Ik leid je stap voor stap doorheen de verschillende stadia.

Indien je in de mogelijkheid bent, kan je thuis aan de slag met de oefeningen die je tijdens de sessies leert.

Voor alles sessies gelieve loszittende kledij te dragen.

 

Wanneerop afspraak 

Locatie: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

 

Voordelen

  er is een wederzijds engagement
  er is een duidelijke eindprijs waardoor je weet hoeveel je healingstraject bedraagt
  er is ook een duidelijke tijdsinvestering: je weet vooraf hoeveel tijd je investeert

1 sessie van 1u bedraagt € 75 + € 37 per extra begonnen half uur

Healingstraject: 5u bedraagt € 375 + opvolging 1 video call

Healingstraject: 15u bedraagt € 1125 + opvolging 2 video calls + oefeningen op video's

 

1 Reiki sessie van 1 uur bedraagt € 65

Een Reiki abonnement van 4 sessies kost € 242 ipv € 260

 

Lieve Lezer/es,

Je hebt besloten dat het nu het moment is om hetgeen wat je belemmert om gelukkig te zijn, aan te pakken.

Gefeliciteerd

Want vandaag begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven !

 

Ja, ik maak een afspraak 

of bel op het nr 0472 571 449

 

  

Kan je je afspraak niet naleven?   Gelieve mij ten laatste 24 uur op voorhand te verwittigen.

Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren, of niet naar de afspraak komen, wordt het normale tarief in rekening gebracht.

Pin It
Getuigenis

Getuigenis

Na een kankeroperatie staat je leven op z’n kop. Ik besloot om, naast de reguliere behandeling, iets aanvullend, opbouwend te doen, nl. yogatherapie. Marleen zette onmiddellijk de toon: ze wilde naar de oorzaak van de ziekte gaan. Via ademhalings-, relaxatie- en visualisatieoefeningen, kwam ik meer tot rust en ervaarde ik een beter contact met m’n lichaam en innerlijk contact met mezelf. Ik leerde los te laten, te ontspannen en minder te doen, meer te ‘zijn'. Versterkende oefeningen voor het zenuwstelsel en voor de immuniteit, bodyscan, hart-relaxatie, innerlijk conflict meditatie, enz. hielpen mij om binnen- en buitenwereld dichter bijeen te brengen. Er kwam meer evenwicht tussen werk en privé leven. Ik waardeer Marleen omwille van haar ‘down-to-earth’ zijn en haar spontane contact en humor. Ze geeft je een veilig gevoel, ook als er af en toe ‘kleine wondertjes’ gebeuren. Ik kan haar met een gerust hart warm aanbevelen!
Getuigenis

Getuigenis

Op een bepaald punt in ons leven, is het eens nodig om onze rugzak leeg te maken. Ons te verlossen van onze bagage om zo sterker in de toekomst te kunnen staan. Dat moment is er bij mij gekomen door mijn plotse ontslag. Ik had zoveel dromen en onrust en ik moest gewoon weten wat ze te betekenen hadden. Het besef was er dat ik hier iets mee moest aanvangen en lessen uittrekken. Mijn streefdoel was dan ook heel duidelijk: innerlijke rust terug vinden, zelfzekerder worden, krachtiger in het leven komen te staan, en mezelf beter leren kennen en controleren. Mijn verwachtingen hiervoor zijn zeker uitgekomen. Ondertussen ben ik rustiger geworden, gecontroleerder, ik heb meer inzichten verworven, en voel ik me zelfzekerder. Mijn dromen kan ik nu zelf begrijpen, lessen uittrekken en beter plaatsen. Deze vertellen me hoe het nu echt met mij gaat, wat ik voel. Een hele handige tool! De begeleiding verliep heel spontaan en ongedwongen. Ik kon helemaal mezelf zijn en heb nuttige tips gekregen voor bepaalde situaties beter te doorstaan. Ik zou de helingssessies aan iedereen aanraden. Het leert je zoveel en je voelt je veel beter in je vel. Volg steeds je gevoel, wees jezelf, kom op voor jezelf! Voor mij is deze ervaring het beste dat ik voor mezelf ooit heb gedaan. Dank u Marleen! Jij bent een prachtige vrouw die het beste uit de mensen haalt. Ik wens je nog heel veel succes en hoop dat je nog veel mensen mag en kan helpen.