Meestal schat men de liefde voor onze kinderen en partner groter dan de liefde voor onze huisdieren, voor de bomen in de tuin of voor de vogels die onze dag verblijden met hun lied.

En toch, liefde is liefde !

Het is ons concept en de beperkingen die we ons opleggen die maken dat we zeggen dat de liefde voor onze huisdieren minder groot en minder belangrijk is dan die voor de partner, broers, zussen, ouders of kinderen.

Ik besef dat dit voor velen moeilijk te vatten is.
Het verschil dat we ervaren, heeft te maken met ons denken en onze capaciteit van liefde te geven en te ontvangen.

Liefde is de krachtigste energie.
Het is een energie die heelt, transformeert en die je de mogelijkheid geeft om met andere wezens te communiceren.  Niet alleen met woorden, maar van hart tot hart, van ziel tot ziel.

Zuiver je hart van pijnlijke ballasten. Want hoe meer ballast je in je hart draagt, hoe meer je je hart sluit uit vrees om gekwetst te worden. Hierdoor zonder je je af van de anderen op hartniveau.

We zijn nu in het Waterman tijdperk.
Het is het tijdperk van het hart ; van de liefde.
Naarmate de tijd vordert, zullen we meer en meer vanuit ons hart handelen.

Liefde is liefde !

 

En jij?

  Heb jij oud hartzeer die je nu wilt loslaten, maar je weet niet hoe?
  Je wil weer de liefde in je hart en in je leven toelaten?

Ik begeleid je graag verder.

 

 

Vind je dit artikel interessant?
Stuur je het door naar vrienden, familie, kennissen?
En/of plaats een dikke duim hieronder :-) 
Dankjewel!

 


GRATIS DOWNLOADEN

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Marleen is top in haar vak. Marleen bracht inzicht in het belang van juist ademhalen. Dank zij haar oefeningen ben ik erin geslaagd om na een zware dagtaak mijn hoofd vrij te maken. ‘Go for Healing’ is zeker aan te raden voor iedereen die zijn levenskwaliteit wil verbeteren en zoekt naar innerlijke rust. (Kristien)
Getuigenis

Getuigenis

Ik vind Marleen een wijze vrouw en ze is voor mij de afgelopen periode een vertrouwenspersoon, mental-/spiritual coach geweest. Ik ben van nature altijd al een gevoelig persoon en een denker geweest en dan is het heel fijn dat Marleen er voor je kan zijn met haar hele ‘zijn’.Een uurtje Marleen was voor mij echt ‘ME-TIME’. Als ik op deze bewogen periode terugkijk, voel ik me nu veel zelfverzekerder, sterker, emotioneel stabieler en heb ik minder lichamelijke klachten als hoofdpijn en rugpijn. Dankjewel Marleen voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen! Ik ben je heel dankbaar! (Petronella)