Even if you are broken,

you still can be a piece of art in another form

 

 

Waarom Energetische Therapie (Healing) en Aandachttherapie

Je probeert zo goed mogelijk de uitdagingen van het Leven aan te gaan.

Maar soms … is het net iets te veel en heb je een steun, een troost, een duwtje in de rug nodig om de teugels van je leven weer in handen te nemen.

Elk klein of groot drama,

Elk klein of groot trauma,

Elke ziekte, depressie of burn-out,

is een gelegenheid om te groeien in inzicht, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, liefde, mededogen, vrede, en innerlijke rust.

 

 

Als er een verstoring zit in je energiestroom, krijg je diverse klachten

Bijna alle gezondheidsproblemen, in welke vorm ze ook voorkomen en hoe ze ook genoemd worden, worden veroorzaakt door gebrek aan harmonie, onevenwichtigheden en onopgeloste problemen, uit het verleden of in het heden, in het emotionele lichaam.

Het doel van de heling is je natuurlijke energiestroom weer op gang te krijgen.  Hierdoor wordt je genezingskracht geactiveerd, en het verstoorde evenwicht hersteld.

 

 

Trauma

Wanneer je een trauma oploopt, is het belangrijk om snel te handelen om te voorkomen dat de (lichamelijke, emotionele en psychische) pijnen zich in jouw lichaam nestelen.

Hoe sneller je handelt, hoe sneller het trauma uit je lichaam kan gehaald worden, zodat je alleen de herinnering aan overhoudt, maar niet de pijnen.

 

 

Hoe gaan we te werk?

De ademhalings-, visualisaties- en meditatie technieken, relaxatie, rituelen, intuïtieve werkvormen, werken met kristallen, droomopstelling, energetisch werk zoals bijvoorbeeld

  reiki,

  aura- chakra healing,

  zielenbegeleiding,

  soul retrieval,

  extraction,

zijn de oudste middelen die de mens tot zijn beschikking heeft om zichzelf te genezen.

In feite zijn deze middelen zo oud als de mensheid zelf.

De adem en de geest werden, en worden nog steeds gebruikt door de sjamanen en de healers om hun medemensen te begeleiden in hun helingsproces. (cfr. Spirit Medicine voor meer uitleg)

Wanneer je de chemie van je lichaam verandert door ademwerk, helende visualisaties en energetisch werk, zijn de veranderingen diepgaand, en je gedachten volgen automatisch deze veranderingen.

Deze blijvende veranderingen breng je teweeg tijdens de energetische therapie sessies bij Go for Healing.

(Zie de getuigenissen helemaal onderaan)

 

 

Ik garandeer je dat

  je uit je ellende geraakt

  je meer rust vindt in je hoofd en in je leven

  je zelfkennis, zelfvertrouwen en innerlijke kracht ontwikkelt

  je de moed krijgt om die ene beslissing te nemen, of om je droom te realiseren

  je (terug) in de flow van je eigen leven komt 

 

 

Praktisch

De sessies zijn altijd op afspraak

Locatie: Honsdonkstraat 11 te Tremelo

 

PSje kan een healing op afstand aanvragen

De online sessies worden op voorhand betaald

 

 

Easy Facebook Like Button

Getuigenis

Getuigenis

Na een kankeroperatie staat je leven op z’n kop. Ik besloot om, naast de reguliere behandeling, iets aanvullend, opbouwend te doen, nl. yogatherapie. Marleen zette onmiddellijk de toon: ze wilde naar de oorzaak van de ziekte gaan. Via ademhalings-, relaxatie- en visualisatieoefeningen, kwam ik meer tot rust en ervaarde ik een beter contact met m’n lichaam en innerlijk contact met mezelf. Ik leerde los te laten, te ontspannen en minder te doen, meer te ‘zijn'. Versterkende oefeningen voor het zenuwstelsel en voor de immuniteit, bodyscan, hart-relaxatie, innerlijk conflict meditatie, enz. hielpen mij om binnen- en buitenwereld dichter bijeen te brengen. Er kwam meer evenwicht tussen werk en privé leven. Ik waardeer Marleen omwille van haar ‘down-to-earth’ zijn en haar spontane contact en humor. Ze geeft je een veilig gevoel, ook als er af en toe ‘kleine wondertjes’ gebeuren. Ik kan haar met een gerust hart warm aanbevelen! (Lena)
Getuigenis

Getuigenis

Op een bepaald punt in ons leven, is het eens nodig om onze rugzak leeg te maken. Ons te verlossen van onze bagage om zo sterker in de toekomst te kunnen staan. Dat moment is er bij mij gekomen door mijn plotse ontslag. Ik had zoveel dromen en onrust en ik moest gewoon weten wat ze te betekenen hadden. Het besef was er dat ik hier iets mee moest aanvangen en lessen uittrekken. Mijn streefdoel was dan ook heel duidelijk: innerlijke rust terug vinden, zelfzekerder worden, krachtiger in het leven komen te staan, en mezelf beter leren kennen en controleren. Mijn verwachtingen hiervoor zijn zeker uitgekomen. Ondertussen ben ik rustiger geworden, gecontroleerder, ik heb meer inzichten verworven, en voel ik me zelfzekerder. Mijn dromen kan ik nu zelf begrijpen, lessen uittrekken en beter plaatsen. Deze vertellen me hoe het nu echt met mij gaat, wat ik voel. Een hele handige tool! De begeleiding verliep heel spontaan en ongedwongen. Ik kon helemaal mezelf zijn en heb nuttige tips gekregen voor bepaalde situaties beter te doorstaan. Ik zou de helingssessies aan iedereen aanraden. Het leert je zoveel en je voelt je veel beter in je vel. Volg steeds je gevoel, wees jezelf, kom op voor jezelf! Voor mij is deze ervaring het beste dat ik voor mezelf ooit heb gedaan. Dank u Marleen! Jij bent een prachtige vrouw die het beste uit de mensen haalt. Ik wens je nog heel veel succes en hoop dat je nog veel mensen mag en kan helpen. (Isabella)